De Stemmenbieb

Voor iedere productie een passende stem


Wie wij zijn:

De Stemmenbieb is een intermediair voor professionele voiceovers en potentiële opdrachtgevers.  Als voiceover maak je jezelf op deze site bekend als professional met homestudio. Als producent vind je hier de perfecte stem voor ieder project. Zie ons als een bibliotheek met professionele Nederlandstalige voiceovers en stemacteurs met eigen inspreek faciliteiten.

Hoe het werkt:

Kies voor een dames- of herenstem en beluister de stemvoorbeelden. Neem vervolgens contact op met de stem van jouw keuze. Bespreek de opdracht en wat je daarbij verwacht van de voiceover-stemacteur. 

Geldzaken:

Wij houden ons buiten de zakelijke overeenkomsten tussen opdrachtgevers en stemmen. Wél vinden wij het belangrijk dat de voiceover een eerlijke prijs krijgt voor zijn/haar werk. Per slot van rekening is het goed inspreken van een voiceover script geen kunstje, maar een kunst!  Om opdrachtgevers én voiceovers - stemacteurs en stemactrices  een beetje op weg te helpen op het gebied van prijzen hebben wij een lijstje gemaakt met suggesties.  Let op: dit is een richtlijn! Het gaat hier om een overzicht met gemiddelde prijzen voor voiceovers en stemacteurs. Klik hier voor een overzicht van gemiddelde prijzen.