De Stemmenbieb

Hoe het werkt:

Kies voor een dames- of herenstem en beluister de stemvoorbeelden. Neem vervolgens contact op met de stem van jouw keuze. Bespreek de opdracht en wat je daarbij verwacht van de voiceover-stemacteur. 

Denk ook even hier aan:

Wij willen dat je tevreden bent met de opname van de voiceover van jouw keuze. Daarom is goede communicatie heel erg belangrijk. Wees daarom duidelijk over je verwachtingen en geef zo veel mogelijk informatie over de opdracht. 

Hulp nodig?

Natuurlijk helpen we je graag. Neem contact met ons op en stel je vraag. We helpen je zo snel mogelijk op weg.

Geldzaken:

Geldzaken:

Wij houden ons buiten de zakelijke overeenkomsten tussen opdrachtgevers en stemmen. Wél vinden wij het belangrijk dat de voiceover een eerlijke prijs krijgt voor zijn/haar werk. Per slot van rekening is het goed inspreken van een voiceover script geen kunstje, maar een kunst!  Om opdrachtgevers én voiceovers - stemacteurs en stemactrices  een beetje op weg te helpen op het gebied van prijzen hebben wij een lijstje gemaakt met suggesties.  Let op: dit is een richtlijn! Het gaat hier om een overzicht met gemiddelde prijzen voor voiceovers en stemacteurs. Klik hier voor een overzicht van reguliere prijzen.